Υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιπροέδρου ΔΗΣΥ υπέβαλε ο Νίκος Νουρής

Την υποψηφιότητά του για μια εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου στο ΔΗΣΥ υπέβαλε ο Βουλευτής Λευκωσίας του κόμματος Νίκος Νουρής.

Σε δηλώσεις του κατά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο κ. Νουρής ανέφερε πως με εφόδιο την κοινοβουλευτική του πορεία αλλά και την πολύχρονη κομματική του δραστηριότητα και συμμετοχή στα συλλογικά όργανα του ΔΗΣΥ υπέβαλε ενώπιον των μελών του ΔΗΣΥ για μια εκ των θέσεων των Αντιπροέδρων του κόμματος.

«Όραμα μου είναι να είμαι μέλος μια ηγετικής ομάδας η οποία θα οδηγήσει το ΔΗΣΥ στη νέα εποχή και βεβαίως στη διεύρυνση αυτής της ιστορικής παράταξης» σημείωσε.

Διαβεβαίωσε πως αν τα μέλη του ΔΗΣΥ επιλέξουν τη δική του υποψηφιότητα θα συνεχίσει, όπως είπε, να είναι αυτός που ξέρουν. «Αυτός που μέχρι σήμερα ήμουν ένας συνεπής στρατιώτης αυτής της παράταξης και βεβαίως με οραματισμούς για την επόμενη μέρα» ανέφερε.

Ο Νίκος Νουρής ευχήθηκε τέλος καλή επιτυχία σε όλους όσοι διεκδικήσουν την ίδια θέση και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο τέλος της ημέρας μεγάλος κερδισμένος θα είναι ο ΔΗΣΥ.

Πηγή: ΚΥΠΕ