Εταιρία πορνό μηνύει τη βασιλική οικογένεια της Αραβίας – Για απλήρωτα χρέη ύψους 90.000 ευρώ (Εικόνες)

Στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας έκανε μήνυση μία γαλλική εταιρία παραγωγής πορνό για απλήρωτο λογαριασμό ύψους 90.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό, υποστηρίζει πως ο Πρίγκιπας Σάουντ αλ Φαισάλ, είχε ζητήσει όσο ήταν εν ζωή να γυριστούν ταινίες πορνό με πρωταγωνίστρια την ερωμένη του, οι οποίες θα ήταν καθαρά για προσωπική χρήση, αλλά είχε ξεχάσει να πληρώσει τον… λογαριασμό.

Τα γυρίσματα είχαν γίνει στο Παρίσι, ενώ ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας, ο οποίος εκτελούσε και χρέη υπουργού Εξωτερικών, έστελνε τακτικά διορθώσεις και σημειώσεις με τις… απαιτήσεις του.

Οι ταινίες μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρία, γυρίστηκαν τόσο στο πολυτελές οικογενειακό διαμέρισμα κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όσο και σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Η εταιρία παραγωγής αναφέρει πως οι λογαριασμοί δεν πληρώθηκαν ποτέ από τον Πρίγκιπα, ο οποίος πέθανε το 2015 με αποτέλεσμα τώρα να μηνύει όλη την βασιλική οικογένεια.

Τα έγγραφα του δικαστηρίου δείχνουν ότι η εταιρεία επιθυμεί το αντίστοιχο ποσό των περίπου 90.000 ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να είχαν δοθεί από την εταιρεία που διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία Πρίγκιπα Σαούντ.

Και μπορεί βέβαια το ποσό είναι πολύ μικρό σε σχέση με την κολοσσιαία περιουσία της βασιλικής οικογένειας, η πληρωμή του όμως θα αποδείξει ότι το διαμέρισμα του Παρισιού ήταν όντως ο τόπος που ο Πρίγκιπας εκπλήρωνε τα ακατάλληλα γούστα του.

Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά του Σάουντ αλ Φαισάλ αμφισβητούν ότι ο πατέρας τους είχε συμμετάσχει σε τέτοιες δραστηριότητες και αρνούνται να καταβάλουν το υποτιθέμενο χρέος.

Πηγή: iefimerida.gr
Φωτογραφία: Wikipedia