Ο τραυματισμός του μηχανικού της Ferrari στο πιτ στοπ του Ραϊκόνεν (βίντεο)

Ένα αποτυχημένο πιτ στοπ του Ραϊκόνεν προκάλεσε τον τραυματισμό ενός μηχανικού της Ferrari και υποχρέωσε τον Φιλανδό να εγκαταλείψει στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πιτ στοπ του Ραϊκόνεν. Ο Φιλανδός ξεκίνησε, ενώ δεν είχε αλλαχθεί ακόμη ο πίσω αριστερός τροχός της Ferrari του και έτσι τραυμάτισε τον μηχανικό, που τον κρατούσε. Ακόμη είναι άγνωστο, ποιος ευθύνεται για το ατύχημα. Αν δηλαδή είχε ανάψει ενώ δεν έπρεπε το πράσινο φως και έτσι ξεκίνησε ο Ραϊκόνεν ή αν βιάστηκε ο οδηγός μέσα στον πυρετό του αγώνα και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα.

Το αριστερό του πόδι έσπασε ο άτυχος μηχανικός της Ferrari, τον οποίο παρέσυρε ο Κίμι Ραϊκόνεν κατά τη διάρκεια ενός αποτυχημένου πιτ στοπ στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.

Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες του μηχανικού, τον οποίο παρέσυρε ο Κίμι Ραϊκόνεν κατά τη διάρκεια ενός πιτ στοπ στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν. Όπως έδειξαν οι πρώτες κλινικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, ο μηχανικός της Ferrari έσπασε τελικά το αριστερό πόδι του. Ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από το μονοθέσιο του Ραϊκόνεν, όταν ξεκίνησε ο Φιλανδός, χωρίς όμως να έχει αλλαχθεί το πίσω αριστερό ελαστικό, επειδή είχε κολλήσει στη θέση του. Ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του ατυχήματος. Εμείς να ευχηθούμε στον μηχανικό καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα υγιής πίσω στα καθήκοντά του!

Δείτε το βίντεο!

Πηγή: balla.com.cy