Νέα Υόρκη: Μοντέλο του Playboy η μητέρα, που πήδηξε με τον 7χρονο γιο της από παράθυρο ξενοδοχείου

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μητέρας που πήδηξε αγκαλιά με τον 7χρονο γιο της από παράθυρο ξενοδοχείο στο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, η 47χρονη γυναίκα ήταν μοντέλο του Playboy και έπεσε από τον 25ο όροφο του κτιρίου.

Η Στέφανι Άνταμς και ο γιος της Βίνσεντ βρέθηκαν νεκροί στην πίσω αυλή του ξενοδοχείου Gotham.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός είχε δηλώσει νωρίτερα σε αμερικανικά ΜΜΕ, ότι είναι «τρελαμένη» που δεν κατάφερε να πάρει τον γιο της και να πάει διακοπές στην Ευρώπη, καθώς δεν της το επέτρεπε ο πρώην σύζυγός της, Τσαρλς Νικολάι. «Το μόνο που θέλω είναι να πάρω τον γιο μου από αυτόν τον εφιάλτη για λίγες ημέρες», είχε δηλώσει η 47χρονη Στέφανι. «Αλλά δεν με αφήνουν», είχε προσθέσει.

Ο χειροπρακτικός Τσαρλς Νικολάι και η 47χρονη είχαν εμπλακεί σε μία μακροχρόνια διαμάχη για την επιμέλεια του 7χρονου αγοριού μετά το διαζύγιό τους.

Τον Φεβρουάριο, ο πρώην σύζυγος είχε στείλει στους 1,3 εκατ. ακολούθους της Στέφανι Άνταμς, ότι το εκρηκτικό μοντέλο σκόπευε να επισκεφθεί το Λονδίνο, για μία εβδομάδα.

Ένας κοινός γνωστός του ζευγαριού, περιέγραψε το πρώην μοντέλο του Playboy ως ιδιαιτέρως ευγενική και γλυκιά, λέγοντας πως του έστελνε κάθε χρόνο κάρτα για τα γενέθλιά του.

Μετά το τέλος της καριέρας της ως μοντέλο, έγραψε τουλάχιστον 25 βιβλία, τα οποία αναφέρονταν στην αστρολογία και στον μυστικισμό.

Πηγή: protothema