ΕΛΛΑΔΑ: Αυτοκτόνησε γνωστός ζωγράφος στον Πύργο (Εικόνα)

Με έναν τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει την «τελευταία πινελιά» στον πίνακα της ζωής του ο λαϊκός ζωγράφος Θέμης Τσιρώνης, στο σπίτι του στον Άγιο Ιωάννη Πύργου.

Η σκηνή του τέλους δείχνει ότι όλα ήταν προγραμματισμένα. Ο ζωγράφος έδεσε το σκοινί στο ξύλινο δοκάρι της σκεπής του σπιτιού του και έδωσε το τέλος δια του απαγχονισμού.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο ζωγράφος έδωσε τέλος στη ζωή του χθες το μεσημέρι. Στις 13:20 τηλεφώνησε σε ένα φίλο του και συγχωριανό του, που τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μοιραζόταν τέτοιες σκέψεις, ωστόσο οι περισσότεροι στο χωριό δεν θεωρούσαν ότι θα περνούσε στην πράξη.

Ο φίλος του βρέθηκε στο σπίτι του σε μόλις δέκα λεπτά. Όμως δεν τον πρόλαβε και τον βρήκε απαγχονισμένο, με τα πόδια του να έχουν μικρή απόσταση από το έδαφος.

Η Αστυνομία που έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε ότι δεν είχε περάσει πολύς χρόνος από την ώρα που συνέβη το μοιραίο. Λίγο αργότερα, βρέθηκε το τελευταίο του σημείωμα, πάνω στο τραπέζι του σπιτιού του, όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης του και μοίραζε τα περιουσιακά του στοιχεία.

Πηγή: protothema