Φλοριάν: «Είχαμε πει να μπω για το γκολ της νίκης» (βίντεο)

Η μισή και κάτι ώρα που αγωνίστηκε στον τελικό ήταν αρκετή για να αναδειχτεί MVP. Ο Φλοριάν Τολεμές μίλησε στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, εξήγησε γιατί δεν ξεκίνησε βασικός και απάντησε ξεκάθαρα για το μέλλον του:

«Είναι κάτι που προσπαθούν εδώ και χρόνια κάποιοι. Εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι κάτι που θα θυμόμαστε για μια ζωή», είπε αρχικά ο Φλοριάν Τολμές για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν ξεκίνησε βασικός στον τελικό λόγω προβλήματος που αποκόμισε στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά ήταν καταλυτικός στην ανατροπή από τη στιγμή που μπήκε αλλαγή: «Σκεφτόμουν πριν από το παιχνίδι με τον προπονητή στο ξενοδοχείο και σκεφτόμασταν το πλάνο γιατί ένιωσα κάτι στον τένοντα μου, την περασμένη βδομάδα. Έτσι αποφασίσαμε πως είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι το δεύτερο ημίχρονο και να προσπαθήσω για το γκολ της νίκης. Δεν ήταν τελικά το γκολ της νίκης, αλλά ήταν το γκολ για να επανέλθουμε στο παιχνίδι. Μετά βοήθησα την ομάδα να κερδίσει τον τελικό», είπε.

«Τώρα είναι ώρα να πάμε για διακοπές, να ανακτήσουμε δυνάμεις. Σίγουρα του χρόνου θα είναι δύσκολη χρονιά γιατί έκανα μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Έτσι όλοι οι οπαδοί και η ομάδα θα ήθελαν να κάνω το ίδιο και του χρόνου. Θα είναι δύσκολο να κάνω το ίδιο», πρόσθεσε ο killer της ΑΕΚ.

Ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, με τον Φλοριάν να απαντά: «Δεν ξέρω, αυτό είναι η δουλειά του ατζέντη μου, εγώ είμαι πολύ χαρούμενος στη Λάρνακα. Εγώ και η οικογένεια μου λατρεύουμε την πόλη. Είναι φανταστικά να ζεις στην Κύπρο και θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία στην ΑΕΚ».

Πηγή: balla.com.cy