Σοκάρει ο γιος του Νετανιάχου με φωτογραφία «Γ….. η Τουρκία» στο Instagram (Εικόνα)

Ο Γιάιρ Νετανιάχου, γιος του πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δημοσίευσε μια εικόνα λέγοντας “Fuck Turkey”, στο λογαριασμό του στο Instagram την Τετάρτη, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ.

Αυτό έπεται μιας διπλωματικής κόντρας μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, η οποία άρχισε την Τρίτη, όταν η Άγκυρα απέλασε τον πρεσβευτή του Ισραήλ, ως αντίποινα, για το μακελειό που συντελέστηκε στη Γάζα, τη Δευτέρα, όταν τουλάχιστον 61 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά του στρατού του Ισραήλ αλλά και χρήση χημικών.

Απαντώντας σχετικά με την εικόνα, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, θεώρησαν ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο προσώπων, πατέρα και γιου και ανέφεραν: «Ο Yair Netanyahu είναι ιδιώτης, όπως και ο λογαριασμός του Instagram».

Νωρίτερα την Τετάρτη, το Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον μοναδικό εναπομείναντα Τούρκο εκπρόσωπο στο Ισραήλ σε συνάντηση για να διαμαρτυρηθεί για τον έλεγχο ασφαλείας που έγινε στον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Τουρκία όταν εγκατέλειψε τη χώρα.

Πηγή: protothema