Αποκατάσταση γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και ΠΟΕΔ

Συνάντηση της ηγεσίας της ΠΟΕΔ με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, ύστερα από πρωτοβουλία της Οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με στόχο την αποκατάσταση της γέφυρας επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου, θα συζητήσουν κρίσιμα εκπαιδευτικά θέματα, που ταλανίζουν τη δημόσια εκπαίδευση, με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του δημόσιου σχολείου, των εκπαιδευτικών και των παιδιών.

Ορίστηκε ήδη συνάντηση την Τετάρτη, 27 Ιουνίου για συζήτηση και επίλυση συγκεκριμένων εκπαιδευτικών ζητημάτων, που αφορούν στην ομαλή έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού εξέφρασε την πλήρη εκτίμησή του για το έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία και για το έργο που η ηγεσία της ΠΟΕΔ παράγει στον τομέα της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα η ηγεσία της ΠΟΕΔ εξέφρασε την εκτίμησή της προς το πρόσωπο και το έργο, που ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού επιτελεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ