Αβάσταχτος ο πόνος της μάνας του Α. Γεωργίου – «Αδιανόητο που δεν θα σε ξαναδώ»

Είναι από τις στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια συμπαράστασης για μια μάνα η οποία έχασε και δεν θα ξαναδεί ποτέ στην Ζωή το παιδί της.

Το μαρτύριο αυτό το ζει η μητέρα του άτυχου Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος είδε τα όνειρα του να σβήνουν το βράδυ του Σαββάτου (02/06) στη Λάρνακα, όταν συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα του σε λεωφορείο.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έγινε το 21ο θύμα της ασφάλτου μέσα στους πρώτους έξι μήνες του 2018.

Ο πόνος για τους γονιούς είναι μεγάλος και κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και ποιο πολύ. Η μητέρα του 23χρονου με ανάρτηση της σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης συγκλονίζει με τα λόγια για το αδικοχαμένο παιδί της.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου (02/06) 52χρονος από τη Λάρνακα, οδηγούσε λεωφορείο στην Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου στη προσπάθεια του να στρίψει δεξιά προς την Οδό Φιλοπάππου, ανέκοψε την ελεύθερη πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε o 23χρονος Αντρέας Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Από τη σύγκρουση ο νεαρός τραυματίστηκε κρίσιμα, με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου και υπέκυψε στα τραύματα του μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Στον οδηγό του λεωφορείου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ωστόσο συνελήφθηκε για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας.