Χρ.Ερωτοκρίτου: «Κάποιοι πρέπει να αναγνωρίσουν ότι απέτυχαν παταγωδώς»

Αν κάποιοι έχουν πολιτικό θάρρος πρέπει να το αναγνωρίσουν ότι απέτυχαν παταγωδώς, δήλωσε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Η κ. Ερωτοκρίτου μιλούσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στο πλαίσιο του Κεφαλαίου Δ’, για τις εξελίξεις στο Συνεργατισμό.

Έθεσε το ερώτημα γιατί από το 2013 μέχρι σήμερα δεν ζήτησε ο ιδιοκτήτης του Συνεργατισμού, δηλαδή η Κυβέρνηση, να έχει μια Έκθεση Πεπραγμένων πράξεων και παραλείψεων.

Ο κόσμος, είπε η Βουλευτής ΔΗΚΟ, εμπιστεύθηκε αυτή την κυβέρνηση για να λύσει προβλήματα. Αναγνώρισε ότι ο Συνεργατισμός παρέλαβε μεγάλο όγκο μη εξυπηρετούμενων δανείων το 2013, αλλά διερωτήθηκε την ίδια ώρα «τί έκαναν τα τελευταία έξι χρόνια για να τα διορθώσουν»;

«Αν κάποιοι έχουν πολιτικό θάρρος πρέπει να το αναγνωρίσουν ότι απέτυχαν παταγωδώς», ανέφερε.

Αναφερόμενη στο σχέδιο ΕΣΤΙΑ και στον φορέα για τα ΜΕΔ διερωτήθηκε, αν ήταν προτεραιότητα «γιατί δεν ήρθαν τα τελευταία έξι χρόνια;». Την ίδια ώρα εκτίμησε ότι «αν δεν υπήρχε η κρίση στο Συνεργατισμό δεν θα βλέπαμε ποτέ αυτά τα νομοσχέδια».

Σύμφωνα με την κ. Ερωτοκρίτου μόλις 4 μήνες μετά την επανεκλογή Νίκου Αναστασιάδη, 120 ημέρες αυτής της διακυβέρνησης «τα αποτελέσματα είναι ήδη τραγικά για τον τόπο μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ