Διονύσης Σχοινάς: O χωρισμός με τη Γαρμπή που δεν μάθαμε ποτέ

Δεν είναι πολλά τα ζευγάρια στην ελληνική σόουμπιζ που έχουν περάσει τόσα χρόνια μαζί και δεν σκέφτονται καν να χωρίσουν. Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή δείχνουν κάθε φορά το ίδιο ερωτευμένοι. Σε αυτό ίσως έπαιξε ρόλο και το ότι είδαν πως είναι να ζουν ο ένας χωρίς τον άλλον και συνειδητοποίησαν τι θα έχαναν.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ρεπόρτερ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ο τραγουδιστής που την τελευταία 4ετία περνάει μια δεύτερη καλλιτεχνική νιότη, μίλησε για τη γνωριμία του με την Καίτη, για τον γιο τους που ετοιμάζεται να πάει φαντάρος και αποκάλυψε την περίοδο που είχαν χωρίσει για ένα διάστημα. Τότε που είχε κυκλοφορήσει και το ντουέτο τους στο “Ζήσαμε”.

«Την εποχή που γυρίσαμε το βίντεο κλιπ του “Ζήσαμε” δεν ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν μαζί, ήμασταν χώρια. Ήμασταν μαζί πριν, χωρίσαμε, και μετά ξαναγίναμε με την Καίτη ζευγάρι.»

Από τότε και μετά βέβαια δεν υπήρξε στιγμή που να σκεφτούν κάτι τέτοιο. Είναι πάντα μαζί, δείχνουν να αγαπάνε ο ένας τον άλλο και αποτελούν ένα πολύ όμορφο παράδειγμα. Σπάνιο για τον κόσμο που κινούνται. Ιδίως όταν τα τελευταία χρόνια ο ένας από τους δύο βρίσκεται στα πάνω του και ο έτερος ψάχνεται μουσικά. Ίσως είναι αυτό που είπε ο Διονύσης Σχοινάς. «Δεν γίνεται να δουλεύουμε μαζί. Όλη μέρα μαζί θα χαλάσει το πράγμα».

Πηγή:elefterostypos.gr