Νεϊμάρ: «Εγώ δεν θα πλήρωνα τόσα για τον εαυτό μου»

Ο Νεϊμάρ παραχώρησε συνέντευξη σε γερμανικό Μέσο και ρωτήθηκε για το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ με το οποίο μετακινήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν θα δαπανούσε τόσα πολλά χρήματα για τον εαυτό του. 

Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στο spox.com και σε σχετική ερώτηση που του έγινε, υπογράμμισε πως το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο γαλλικός σύλλογος στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει ήταν πέρα από κάθε όριο.

Ο Νεϊμάρ ξεκαθάρισε πως δεν είναι περήφανος που μετακινήθηκε με ένα τέτοιο τρελό ποσό και τόνισε ούτε ο ίδιος δεν θα πλήρωνε για τον… εαυτό του αυτό το νούμερο.

«Δεν είμαι περήφανος για το ποσό της μεταγραφής μου ή για το γεγονός ότι είμαι ο πιο ακριβός παίκτης όλων των εποχών. Το να κοιτάς μόνο τα ποσά που δαπανώνται για τις μεταγραφές είναι κάτι που δεν βοηθάει και δεν δείχνει πόσο καλός είσαι πραγματικά. Είναι απλά χρήματα και τίποτα περισσότερο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω σε αυτό. Προσωπικά, θα είχα πληρώσει λιγότερα για τον εαυτό μου», ανέφερε ο Νεϊμάρ.

Πηγή:gazzeta.gr