Ο θρήνος δεν έχει τέλος – Σήμερα η «διαμαρτυρία» έξω από την Νομική Υπηρεσία (Ανάρτηση)

Ο πόνος και ο θρήνος για την κα.Ανδριάνα και τον κ.Χαράλαμπο Νικολάου, τους τραγικούς γονείς του αδικοχαμένου 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου δεν έχει τέλος.

Ο νεαρός αρχιτέκτονας από την Αυστραλία, κατοίκος Λεμεσού, που βρέθηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας, στις 29 Σεπτεμβρίου 2005, ενώ υπηρετούσε 6μηνη μειωμένη στρατιωτική θητεία στην Εθνική Φρουρά, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του με το θάνατό του.

Διαβάστε επίσης: «Ντροπή για την Αστυνομία, η υπόθεση Θανάση Νικολάου»

Οι γονείς του σήμερα Πέμπτη (14/06) στις 9:30 το πρωί πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση θανάτου του γιου τους, η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει ανεξιχνίαστη.

Ο 26χρονος Θανάσης Νικολάου, όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία:

Αυτό, λοιπόν, είναι το αίτημα των γονιών του άτυχου νέου. Να εξιχνιαστεί ο θάνατος του παιδιού τους, που εδώ και 13 χρόνια ζουν το δικό τους Γολγοθά, βυθισμένοι στον πόνο και στο σκοτάδι. Για την καθυστέρηση και τη μη εξιχνίαση επικρίνουν τη Νομική Υπηρεσία, γι’ αυτό εξάλλου και η διαμαρτυρία γίνεται έξω από αυτή, ενώ σύμφωνα με ισχυρισμούς της μητέρας του άτυχου νέου, ο γιος της ήταν θύμα δολοφονίας και υπάρχουν τεκμήρια, που το αποδεικνύουν.

Ακολουθεί η ανάρτηση – «πρόσκληση» στη διαμαρτυρία: