Πρεμιέρα Μουντιάλ: Ποντάρετε Megabet Plus για το Ρωσία-Σ. Αραβία

Πρεμιέρα στο Μουντιάλ 2018 με τον αγώνα της διοργανώτριας Ρωσίας απέναντι στην Σαουδική Αραβία.

Η Megabet Plus προσφέρει στην ιστοσελίδα της και στα πρακτορεία τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

Στον αγώνα της πρεμιέρας, Ρωσία-Σαουδική Αραβία, οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ρωσία δεν πείθει σε καμία των περιπτώσεων, όμως είναι ανώτερη και ποιοτική ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Θεωρούμε ότι το ματς θα έχει γκολ, καθώς αμυντικά οι δύο ομάδες δεν είναι σταθερές. Στην Megabet Plus η επιλογή του Over 2.5 έχει απόδοση 2.28, ενώ η επιλογή του Under 2.5 είναι 1.61.

Για τον άσο της Ρωσίας η απόδοση είναι 1.40 ενώ για ισοπαλία είναι 4.00. Όσον αφορά την επιλογή του διπλού της Σαουδικής Αραβίας είναι 8.54.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, πως η ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.