Συγκλονίζει Κύπριος τραγουδιστής: «Πήρα αντικαταθλιπτικά, έκανα ψυχοθεραπείες» (Εικόνες)

O Λούκας Γιώρκας αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, αλλά και από τους πιο low profile.

Απεχθάνεται να απασχολεί με την προσωπική του ζωή τα μέσα και ακόμη κι όταν διατηρούσε σχέση με την Έλενα Ράπτη, φρόντιζε να τη διαφυλάσσει πάσει θυσία.

Σε πρόσφατα Instagram Story του όμως σοκάρει με όσα έγραψε για το δικό του προσωπικό δράμα και το παιχνίδι της διασημότητας που δεν του ήταν εύκολο να διαχειριστεί.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η δημοσιότητα μοίρασε τη ζωή μου στα δύο. Με φόρτωσε με την ευθύνη του προτύπου, της απόδειξης του αδύνατου, του ψεύτικου καθωσπρεπισμού και της υποκρισίας από την οποία πάσχει η εποχή μου, μα ήμουν μικρός. Έτσι προσπαθούσα για χρόνια να κάνω κακό σε αυτόν το ”διάσημο” που μπήκε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω. Τον φοβόμουνα γιατί δε μπορούσα να τον διαχειριστώ… για αυτό ήθελα να τον βλάψω. Ήπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που ”πεθαίνω” και έσκιζα τις αφίσες του στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια. Έκανα ψυχοθεραπείες, προσπάθησα να έρθω ακόμη πιο κοντά στο Θεό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το μόνο που κάνω είναι να αυτοκαταστρέφομαι. Ότι αυτός ο οποίος μάχομαι δεν είναι εχθρός μου. Δεν είναι καν φίλος μου. Είμαι εγώ…και αυτόματα δυνάμωσα. Μάζεψα τα θρύψαλα από κάθε γωνιά του είναι μου και με ξαναέφτιαξα. Τώρα δε θα πω ”είμαι έτοιμος”, αλλά είμαι εδώ και έχω την εμπειρία και την ακεραιότητα που χρειάζομαι για να διαχειριστώ πιο σωστά τις μάχες που έρχονται!!!»

Πηγή: peoplegreece.com
Πηγή φωτογραφίας: NDP