Βραβεύονται οι ξένες επενδύσεις που προσθέτουν αξία στην κυπριακή οικονομία

Ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) θα βραβεύσει και φέτος τις ξένες επενδύσεις, στο πλαίσιο του θεσμού Invest Cyprus (πρώην CIPA) International Investment Awards.

Η τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά, θα λάβει χώρα στις 19 Ιουνίου, στις 19:30, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

Ο θεσμός τελεί, όπως και κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και αναμένεται να προσελκύσει την αφρόκρεμα του επιχειρηματικού, επενδυτικού και πολιτικού κόσμου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.

«Οι επενδυτές που θα βραβευθούν συμβάλλουν καταλυτικά στην προσπάθεια της Πολιτείας για επίτευξη βιώσιμης και μακροχρόνιας οικονομικής ανάπτυξης, μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη συνεισφορά στα έσοδα του κράτους και τον εμπλουτισμό του επενδυτικού προϊόντος που προσφέρουμε ως χώρα. Η βράβευσή τους αποτελεί επομένως τον ελάχιστο φόρο τιμής που θα μπορούσαμε να τους αποδώσουμε για την αξία που προσθέτουν στην κυπριακή οικονομία», επεσήμανε ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, Γιώργος Καμπανέλλας.

Τα ονόματα των βραβευθέντων θα ανακοινωθούν το βράδυ της τελετής απονομής.

Πηγή: ΚΥΠΕ