Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά αναμένεται να σχηματιστεί τοπική χαμηλή νέφωση και, στα υπήνεμα, αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα στα ανατολικά και τα νότια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα στα ανατολικά και τα νότια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ