Από τις ακριβότερες μεταγραφές της Ανόρθωσης ο Ντούρις

Για την θετική κατάληξη της υπόθεσης Ντούρις μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας ο Σλοβάκος άσος, όπως είπε.

«Ήθελε και ο προπονητής να μείνει ο Ντούρις αλλά οι επαφές δεν ήταν εύκολες, ήταν επίπονες και δύσκολες. Χθες έριξαν λίγο το ποσό και τους όρους στον τρόπο αποπληρωμής και έπεσαν και οι υπογραφές. Η απόκτηση του αποτελεί την φετινή υπέρβαση της ομάδας με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Ο κόσμος και οι επιφανείς Ανορθωσιάτες θα βοηθήσουν και θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια».

Είναι μια από τις πιο ακριβότερες μεταγραφές;

«Αν δεν είναι η πιο ακριβή μεταγραφή είναι μια από τις πιο ακριβότερες στην ιστορία της Ανόρθωσης».

Για την ανακοίνωση που εκδόθηκε για τον προπονητή Ρόνι Λέβι;

«Δεν θα μπορούσαν αν ήταν διαφορετικά τα δεδομένά λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς και κρίναμε σκόπιμο να εκδώσουμε την ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Ακόμα και αν συνεχιστούν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ δεν μας απασχολούν, η θέση μας είναι ξεκάθαρη».

Έχετε σήμερα το φιλικό με την Ντιναμό Βράνιε;

«Κλείνουμε την σειρά από τα φιλικά στην Βουλγαρία. Με αυτό ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο προπονητής έχει λίγο, πολύ στο μυαλό του το πώς θα παίξει με την Λάτσι. Δεν ξέρω αν θα δείξει τις προθέσεις του σήμερα».

Για τα αγωνιστικά;

«Ο Αρτυματάς προπονείται κανονικά και με την επιστροφή στην Κύπρο θα μπει και ο Νικόλας Εγγλέζου ο οποίος θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στον ρυθμό των υπολοίπων».

Για την πρώτη επίσημη προπόνηση;

«Αναμένουμε αρκετό κόσμο για να έρθει να σπρώξει την ομάδα μιας και δεν θα είναι στο γήπεδο με την Λάτσι καθώς το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Για τα διαρκείας;

«Πλησιάζουμε τις 2.500 διαρκείας».

Πηγή: balla.com.cy