Ελβετικά αντηλιακά Ultrasun

Η γήρανση που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία δεν οφείλεται μόνο στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) αλλά και στην υπέρυθρη ακτινοβολία (IR). Και οι δύο τύποι ακτινοβολίας διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και δρώντας συμπληρωματικά προκαλούν γήρανση και επιπλέον βλάβες στον ιστό.

Τα ελβετικά αντηλιακά Ultrasun ,με την νέα και καινοτόμο σύστασή τους, έρχονται να δώσουν μια εναλλακτική και πρωτοπόρο πρόταση όσον άφορα την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.Η μοναδική φολιδωτή δομή της σύνθεσής τους (lamellar gel formulation), η οποία είναι παρόμοια του λιπιδικού φραγμού του δέρματος, έχει σαν αποτέλεσμα να απορροφάται πολύ γρήγορα και να συνδέεται τέλεια με την επιδερμίδα.

• H καινοτόμος φόρμουλα της Ultarsun προστατεύει αποτελεσματικά τόσο από την ακτινοβολία UV(υπεριώδη UVA&UVB) όσο και από την IR (υπέρυθρη) προστατεύοντας από την θερμική γήρανση (Thermal aging) η οποία είναι μία έμμεση επίδραση της διείσδυσης της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR). Η IR-A ακτινοβολία μπορεί να διεισδύσει στις εν τω βάθει στιβάδες του δέρματος. Τα αντηλιακά ULTRASUN περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό από συστατικά (αντιοξειδωτικών) που προστατεύουν από την υπέρυθρη ακτινοβολία και έτσι είναι ιδανικά για ευαίσθητα δέρματα παρέχοντας προστασία στην γήρανση επιδερμίδας.

• Η καινοτόμος σύστασή του, ανάλογα με τον τύπο αντηλιακού ,Ectoin (Anti Age Product) ,celligent (cell protection),illumiscin (Anti Pigmentation ),κ.α και με ένα συνδυασμό από ισχυρά αντιοξειδωτικά, προστατεύουν την επιδερμίδα από φθορές που προκαλούνται λόγω της UV & IR ακτινοβολίας.

Τα αντηλιακά Ultarun συμβάλλουν στη διατήρηση της ακεραιότητας των ινών κολλαγόνου, ελαστίνης καθώς και των πρωτεϊνών, προστατεύουν το DNA των κυττάρων και ενισχύουν την ανανέωση της επιδερμίδας από βλάβες που σχετίζονται με την UV ακτινοβολία.
Τα αντηλιακά Ultrasun μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευαίσθητα δέρματα , υπάρχει πλήρης σειρά για το πρόσωπο.( Face Range ) με δείκτες προστασίας 30/50+ SPF Anti Ageing ,Anti-Pigmentation , Brightening Fluid , Tinted Honey , Ivory , Tan Activator , Eye cream
Υπάρχει η σειρά Sport σε Gel &Spray 30/50SPF,

Αντηλιακά για τα παιδιά από 6 μηνών – 3 χρονών (Baby) 50 SPF μόνο με φυσικά φίλτρα -Παιδικό 3 χρονών και άνω (Kids ) 50+ SPF

Υπάρχει η σειρά Glimmer 20/30/50 SPF ,Family 30 SPF, Extreme 50+ SPF,Body Anti Pigmentation 50 SPF ,Tan Activator 30 SPF ,Hand cream Anti -Pigmentation 30 SPF,Daily Hair Protector Spray, After Sun, Lip Protection.

Δεν περιέχουν αρωματικές ενώσεις, Ορυκτέλαια –Παραφίνες , συντηρητικά, ενώσεις σιλικόνης , PEG/PPG, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Avobenzone, ενώσεις αλουμινίου ή χημικές ενώσεις των οποίων η μακροχρόνια χρήση στα καλλυντικά και η επίδραση στην υγεία είναι αμφιλεγόμενη ,σαν ερεθιστικά για το δέρμα ή ότι μπορεί να προκαλέσουν ορμονικές διαταραχές και αλλεργικές δερματίτιδες.

Τα αντηλιακά Ultrasun, φωτοσταθερά στην υπεριώδη (UVA &UVB) και υπέρυθρη (IR) ακτινοβολία , με ευρύ φάσμα προστασίας, με νέα σύνθεση από χημικά και φυσικά φίλτρα παρέχουν τέλεια προστασία, ελαττώνουν την χημική επίπτωση στο δέρμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ευαίσθητα δέρματα.

Νέα καινοτόμα προϊόντα από την Ultrasun

ULTRASUN BABY MINERAL
Το παιδικό αντηλιακό Ultrasun 50SPF Baby Mineral με την καινοτόμο σύνθεσή του προστατεύει το παιδί από την υπεριώδη UV αλλά και υπέρυθρη IR ακτινοβολία.

Ultrasun 50SPF Baby Mineral με πολύ απαλή λεπτόρευστη υφή, προσφέρει ανθεκτική προστασία από τον ήλιο με πολύ υψηλό φίλτρο UVA πάνω από 95%. Η σύνθεση υψηλής τεχνολογίας , με φυσικά φίλτρα 100% απορροφάται άμεσα στο δέρμαΠεριέχοντας το καινοτόμο συστατικό Infraguard, το οποίο είναι ένας συνδυασμός από βότανα ηλιανθόσπορου και ισχυρά αντιοξειδωτικά από το δέντρο Tara, προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις της υπέρυθρης ακτινοβολίας IRA. Επιπλέον, η Infraguard προστατεύει σημαντικά τα κύτταρα του δέρματος από το φως υψηλής ενέργειας (HEV) μπλε φως (που εκπέμπεται από ηλεκτρονικές συσκευές). Με το επιπλέον πλεονέκτημα του Lipex, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ενισχύει την προστασία του λεπτού δέρματος των μωρών.

ULTRASUN AFTERSUN TAN BOOSTER

Το νέο προϊόν Aftersun Tan Booster με την μοναδική σύνθεση (2% DHA – Dihydroxyacetone- & HydraSynol ™) , βοηθά με την απαλή υφή που αφήνει στο δέρμα να αναπτύξει και να ενισχύσει το μαύρισμα σας, ενώ παράλληλα το φροντίζει μετά την έκθεση στον ήλιο, παρέχοντας άμεσο αποτέλεσμα ενυδάτωσής του. Επίσης, βοηθά να διατηρήσει τη φυσική κατακράτηση υγρασίας στο δέρμα σας. Δεν είναι λιπαρή , ενώ σας αφήνει μια χρυσή λάμψη

FACE BRIGHTENING, ANTI-SPOT & ANTI- POLLUTION FLUID SPF50+

Υψηλή διάφανη προστασία με SPF50 +, GSP για υπέρυθρη προστασία, SulforaWhite που φωτίζει την εμφάνιση του δέρματος,και Glycofilm® Pollustop® για την προστασία του δέρματος από τις επιπτώσεις των εκπομπών από ρύπους. Για τη βέλτιστη ενυδάτωση και πιο φωτεινό τόνο στο δέρμα , μειώνει τις επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας UV και της Υπέρυθρης ακτινοβολίας ΙR επί της γήρανσης του δέρματος. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά γρήγορη απορρόφηση, πολύ ελαφριά και όχι λιπαρή υφή. Ιδανικό για τα ευαίσθητα δέρματα σε αστικές περιοχές (αντηλιακό και ενυδατικό για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ). Αδιάβροχο.

Tα αντηλιακά Ultrasun διατίθενται στα φαρμακεία από την εταιρεία GN NEOHEALTH LTD.