Η Chris Αντονίου παρέα με την παραγωγή του Loud Music Festival (LMF) βγήκαν με σκοπό και με πολύ χιούμορ στους δρόμους για να ρώτησουν τι σημαίνει Λ.Μ.Φ? [Video]

Οι φίλοι του πάρτυ όχι μόνο το ξέρουν αλλα ανυπομονούν για το πέμπτο Loud Music Festival να ξανανοίξει τις πόρτες δωρεάν για το κοινό, με τους πιό δημοφιλείς DJs του νησιού πανέτοιμους να προσφέρουν μουσική σε αυτούς που την νιώθουν. 

Το πάρτυ ξεκινάει απο τις 1600 μ.μ μέχρι τα μεσάνυχτα στον Ποταμό Γερμασόγειας στην Λεμεσό απο τις 27 μεχρι τις 29 Ιουλίου, με RnB, ηλεκτρονική μουσική και διαχρονικές επιτυχίες. 

Η συνταγή για το πιό Loud μουσικό φεστιβάλ είναι απλή και δοκιμασμένη. ‘Αφθονο ποτό, φαγητό για όλα τα γούστα, αστείρευτη ενέργεια και μουσικές απο τους Dj Static, Mr.Cause, Mr.MK, Dj STS Michael, Dazero, Dj Bkas, MC B. S. E., Costas Savvides, Andy Pernica, El gato, Andy Von Emmanouel, Alex Hadjikyriakos, Mr. Styles – Jenia, Dj Monday, Manic Mike, Kanaris Official, Dj Drio, Dj Mario, πολλά surprise acts και after party στο Guaba Beach Bar, υπόσχονται ένα τριήμερο ‘Louder than all of us’.

Ακολουθήστε to LMF στο Instagram και Facebook για backstage stories και πληροφορίες.
Για VIP κρατήσεις επικοινωνήστε στο 96783444.

https://www.facebook.com/events/245470926013853/