«Μυστήριος» θάνατος γυναίκας στο Νοσοκομείο Κυπερούντας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα αίτια του θανάτου 88χρονης γυναίκας, η οποία εισήχθη στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Κυπερούντας έχοντας συμπτώματα φαγούρας και απεβίωσε μετά από τέσσερις ημέρες, δηλαδή τη Δευτέρα (9/07).

Η καταγγελία έγινε από το γιο της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, ισχυριζόμενος πως λίγο πριν γίνει η ταφή, διαπίστωσε ότι η μητέρα του έφερε διάφορα τραύματα στο σώμα της.

Φως στα αίτια του θανάτου της 88χρονης δεν έδωσε ούτε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της. Η νεκροτομή διενεργήθηκε την Τρίτη (10/07) από τον ιατροδικαστή, κ.Νικόλα Χαραλάμπους, καθώς και από τον ιατροδικαστή κ.Μάριο Ματσάκη, ο οποίος ήταν εκ μέρους της οικογενείας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ThemaOnline ο κ.Ματσάκης, η 88χρονη έπεσε δυο φόρες από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ ο ίδιος αναμένει να πάρει στα χέρια του τον ιατρικό φάκελο της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διερευνήσει το κατά πόσο έγινε εξαρχής σωστή διάγνωση του προβλήματος, ούτως ώστε να λάβει και την ανάλογη θεραπεία και φυσικά ποια ήταν τα αίτια, που οδήγησαν στο θάνατο.

Από τη σορό της 88χρονης λήφθηκαν δείγματα ιστοπαθολογικών εξετάσεων, για περαιτέρω έρευνες.