Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει…

Με φόρα από τον επαναληπτικό με την Ντάνταλκ θέλει να πάει σήμερα η ΑΕΚ στο Γκρατς για να παίξει με την Στουρμ όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο αντίπαλος είναι ομάδα μεγαλύτερης δυναμικότητας, μέχρι που μπορεί να χαρακτηριστεί και φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με την ομάδα της Λάρνακας. Εμείς λέμε ότι είναι στο 50-50.

Ο Αντόνι Ιραόλα στην προσπάθεια να καταρτίσει το πλάνο του, μπορεί να υπολογίζει σε επιπλέον δύο ποδοσφαιριστές, στους Μοισόφ και Φλοριάν.

Παρόλα αυτά ο Βάσκος τεχνικός ενστερνίζεται το ρητό που λέει ότι «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», και εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα πάει με τους ίδιους έντεκα που έφεραν την πρόκριση κόντρα στους Ιρλανδούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τόνιο. Στην άμυνα θα είναι οι Γκονζάλεζ και Τρουγιόλς με δεξιά και αριστερά τους Σίλβα και Ιωάννου.

Στο χώρο του κέντρου θα κινείται ο Λαρένα με τον Χέφελ σε ρόλο αμυντικών μέσων, με τον Τρισκόφσκι σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα αναμένεται να πάρουν θέση οι Ακοράν και Τέτε με τον Γιάννου ως μοναδικό προωθημένο.

Πηγή: balla.com.cy