Λύσεις και… άμεσα

Σα Λερναία Ύδρα μοιάζουν τα θέματα του προγραματισμού στην Ανόρθωση.

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Αμμοχώστου μόλις βρουν λύση σε κάποιο πρόβλημα, αμέσως φυτρώνει δίπλα κάποιο άλλο, όπως και τα κεφάλια της μυθικής Λερναίας Ύδρας.

Πιο συγκεκριμένα, η εβδομάδα που μπήκε στην «Κυρία» βρίσκει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως και τη διοίκηση της εταιρείας ενώπιον του θέματος που προέκυψε με τον Ιγκιεμπόρ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία για προσωπικού λόγους όπως αποχωρήσει από το ρόστερ, την ώρα που ο Ρόνι Λέβι τον υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Αυτό το θέμα ήρθε «καπάκι» στο σήριαλ που εξελίχθηκε με την υπόθεση του Κορχούτ, ο οποίος τελικά δεν θα αποκτηθεί από την Ανόρθωση.

Σημειώνουμε σε αυτό και την αλλαγή προγράμματος που προέκυψε μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από τα προκριματικά του Europa League προ μηνός, αλλά και την ανετοιμότητα του Ρικάρντο Λαβόρδε, ενός παίκτη από τον οποίο άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο και κυρίως ο κόσμος έχει υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες.

Λύσεις, λοιπόν, και άμεσα καλούνται να βρουν στην Ανόρθωση σε κάθε ένα πρόβλημα και εμπόδιο που έχει προκύψει προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί 100% έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: balla.com.cy