Στο Ισραήλ όπως… ΓΣΠ

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται στο Ισραήλ να εξασφαλίσει αποτέλεσμα που θα του δίνει… δικαίωμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League.

Για να γίνει αυτό κατορθωτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και η τεχνική ηγεσία να εμφανιστούν διαβασμένοι και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Αν οι Γαλαζοκίτρινοι παρουσιάσουν πρόσωπο ανάλογο των εκτός έδρας αγώνων με Σούντουβα και Φλόρα κόντρα σε μια ομάδα με επιθετικές αρετές όπως η Χάποελ Μπερ Σεβά τότε… καλές διακοπές.

Τα πρώτα αμυντικά προβλήματα εμφανίστηκαν στην Λιθουανία και επαναλήφθηκαν στην Εσθονία. Τρίτη φορά δεν… αντέχεται. Οι παθογένειες που αναδείχθηκαν στους εκτός αγώνες του ΑΠΟΕΛ ήχησαν σαν καμπανάκι στις τάξεις τις ομάδας και κόντρα στην Χάποελ δύσκολα θα… συγχωρεθούν.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές με σκοπό την βελτίωση της ομάδας σε τομείς που ίσως καθορίσουν την τύχη της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρκετό υλικό στη διάθεσή του και στο Ισραήλ καλείται να βρει τη φόρμουλα για να αποδράσουν οι Γαλαζοκίτρινοι με θετικό αποτέλεσμα που θα αφήνει ορθάνοικτο το δρόμο για την πρόκριση.

Αυτό που έχει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ είναι να συνεχίσει από την εικόνα της ομάδας στο ΓΣΠ και να φέρει το ματς στα μέτρα του ενόψει του δεύτερου αγώνα στο καμίνι της πρωτεύουσας.

Πηγή: balla.com.cy