Θα μας κόψουν και την παγωνιέρα; – Φωτογραφία που προκαλεί

Όλα τα είχε η Μαριωρή…. Έκλεισαν τράπεζες, σημαντική μερίδα των συμπολιτών μας ζει κάτω από το όριο της φτώχιας, όμως ο κύπριος πολίτης, έστω και στην φτώχεια του, όπως μπορεί περνά καλά τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Της Νικολέτας Χρήστου

Θυμάμαι, από τα παιδικά μου χρόνια, τα πρωινά του Σαββάτου ξυπνούσε η αγαπημένη μας μάνα, για να ετοιμάσει κολατσιό και παγωνιέρα για μια οικογενειακή ολοήμερη επίσκεψη στην παραλία.

Φωτο απο παραλία της Λάρνακας

Σε καιρούς φτώχιας και ακρίβειας που λέτε, κάποιοι επιτήδειοι διαχειριστές παραλιακών κέντρων και οργανωμένων παραλιών αποφάσισαν να αναρτήσουν πινακίδες απαγόρευσης παγωνιέρων, καφέδων και εδεσμάτων, με σκοπό οι λουόμενοι να αναγκάζονται να αγοράζουν από κοντά τους τα πανάκριβα εδέσματα και ροφήματα τους.

Αυτό βέβαια, είναι άκρως παράτυπο και καταδικαστέο.

Για αυτό , μην κολλάς και μην υπακούς σε αυτές τις στοχευόμενες πινακίδες που αναρτούν παράτυπα οι διαχειριστές αυτοί. Έτσι η 24h λέει : «Πάρε την παγωνιέρα σου, ετοίμασε το κολατσιό σου και τράβα σ’ όλες τις κυπριακές παραλίες».

Οι παραλίες είναι δημόσιες και ανήκουν σ’ όλους. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα  να σου στερήσει να πάρεις τα απαραίτητα για την οικογένεια σου στην παραλία.

Έτσι λοιπόν, οπουδήποτε αντιληφθείτε τέτοιες πινακίδες απαγόρευσης, απλά καταγγείλτε τον.