Θα πάρουν ή δε θα πάρουν επιθετικό;

Ο Άνχελ Γκόμες μαζί με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα κατέληξαν στα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που ψάχνουν για την μεσαία γραμμή και έγιναν ήδη και οι πρώτες επαφές με τους υποψήφιους στόχους με σκοπό να τους πείσουν να κατηφορίσουν προς Κύπρο και προς «Ηλίας Πούλλος» μεριά.

Πάντως το μεγάλο ερώτημα που δημιουργείται δεν είναι αν θα αποκτηθεί μέσος (αυτό είναι δεδομένο), αλλά αν θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για την επίθεση από την στιγμή που ο Ματ Νταρμπισάιαρ ίσως χάσει μέχρι και πέντε αγωνιστικές. Κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί για την ώρα και αυτό που βγαίνει είναι ότι παραμένουν πιστοί στον αρχικό μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής θα ζυγίσουν τα δεδομένα και εκεί θα φανεί τι θα υπερτερήσει. Είναι θα πάνε πιο ορθολογιστικά και στα σίγουρα και θα πάρουν επιθετικό για να μην μείνουν μόνο με τον Ραμίρες (ο Γκρίνιτς δεν έδειξε κάτι), είτε θα μπει στην μέση το κομμάτι «εγωισμός» ή της συνέπειας να τηρηθεί ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός και να πάνε με αυτούς που έχουν. Εικάζουμε ότι πολλά θα ξεκαθαρίσουν από την εικόνα των αμέσως επόμενων φιλικών.

Πηγή: balla.com.cy