Θανατηφόρο Πάφου: Χωρίς ασφάλεια το όχημα του 28χρονου

Συνεχίζονται χωρίς «φρένο» τα τραγικά περιστατικά στην άσφαλτο και αυτό το καλοκαίρι. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/08) στην Πάφο, ο Φίλιππος Χατζηφιλίππου είναι το νέο θύμα, μακραίνοντας κι άλλο την μαύρη λίστα με τα άτομα που έχασαν την ζωή τους στο δρόμο.

Ο άτυχος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ενώ οδηγούσε στο δρόμο Αγίας Μαρίνας – Αργάκας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Αποτέλεσμα ήταν να προσκρούσει αρχικά στο αριστερό κιγκλίδωμα του δρόμου και συνέχεια να χτυπήσει σε μεγάλη πέτρα. Το όχημα του 28χρονου ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε σε δέντρο, 50 μέτρα μακριά από την αρχική σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές έρευνες της Τροχαίας Πάφου, φαίνεται πως ο άτυχος 28χρονος είχε αναπτύξει ταχύτητα, ενώ επιπλέον φαίνεται πως δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.
Από την ανατροπή του οχήματος, ο 28χρονος εκσφενδονίστηκε και κατέληξε στο έδαφος. Εκεί άφησε και την τελευταία του πνοή.

Επίσης σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα με το οποίο ο Φίλιππος «έσβησε» για πάντα από την Ζωή είναι ιδιοκτησίας 34χρονου από τον Πωμό ο οποίος είναι άφαντος. Το συγκεκριμένο όχημα είναι και ανασφάλιστο.