Αυτή την πατέντα μόνο Έλληνας! – Δείτε το νέο «επιστημονικό» θυμιατό (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια γρήγορη ματιά μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί ότι η πατέντα του Τάκη έχει κάποια μικροθεματάκια, τα οποία χρειάζονται βελτίωση ή καλύτερα εξέλιξη, αλλά ο νεαρός για να σκεφτεί μια τέτοια ευρεσιτεχνία πρέπει να ήταν πολύ ματιασμένο!

Ο λόγος για το «Επιστημονικό θυμιατό», το οποίο άγνωστο παραμένει πότε θα «ολοκληρωθεί» και θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιχείρησε να δώσει μια πιο μοντέρνα εκδοχή του μέχρι σήμερα θυμιατού που γνωρίζαμε χρησιμοποιώντας πιο στερεά και μοντέρνα υλικά.

 

 

Δυο χιλιετίες επικρατεί στο Χριστιανισμό, το θυμίαμα για την προσευχή στην Εκκλησία και στα σπίτια  που καθιερώθηκε όταν καίμε το λιβάνι. Το λιβάνι ως γνωστό  είναι ένα από τα τρία δώρα που προσέφεραν οι Μάγοι στον Χριστό μας.

Το λιβάνι το χρησιμοποιούσε πρωί μόλις ξυπνήσουμε το πρωί για να έχουμε μια πιο  ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά τη διάρκεια της μέρα. Ετοιμάζεται κυρίως προτού πιούμε τον καφέ και για πρωινό παίρνουμε το λιβανιστήρι και το «γυρνάμε» στο σπίτι και στην αυλή.

Η παρουσίαση όπως βλέπετε και στο βίντεο εντυπωσιακή μ’ ένα ή δυο θεατές να έχουν  την αποκλειστικότητα να το δουν από κοντά. Ο φίλος Τάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πατέντα και αναμένει τις πρώτες αντιδράσεις.

Της Νικολέτας Χρήστου