Ενώπιον δικαστών ο 26χρονος που ανατίναξε το αμάξι της μαμάς του Δημάρχου Πάφου

  Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα  26χρονος σε σχέση με υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και συγκεκριμένα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου , ανήμερα των Χριστουγέννων.

  Ο 26χρονος ζήτησε νομική αρωγή και το αίτημα του έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο. Συνήγορος υπεράσπισης του κατόπιν τούτου,αναλαμβάνει ο δικηγόρος Κώστας Σιαηλής

  Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης στις 11 Φεβρουαρίου του 2019 και διέταξε όπως ο 26χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους .

  Την κατηγορούσα αρχή εκπροσωπεί ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου.

  Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης αρχικά  συνελήφθησαν τρία πρόσωπα ο 26χρονος, 30χρονος και 20χρονος ωστόσο  εναντίον των δύο άλλων προσώπων δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία εναντίον τους και απολύθηκαν.

  Η σύλληψη των τριών έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος.

  Αρχικά συνελήφθη ο 26χρονος στην περιοχή των Κονιών και στην συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη των άλλων δύο.

  Τον 26χρονο κατονόμασε άλλο πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις των ναρκωτικών και η Αστυνομία μετά την μαρτυρία που εξασφάλισε εκτιμά πως φέρεται να είναι ύποπτος για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού ανήμερα των Χριστουγέννων στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

  Πηγή:ΚΥΠΕ