Λάτσιο από το… Σαββατόβραδο

Είναι λογικό το επικείμενο παιχνίδι με τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» να βρίσκεται καρφωμένο στο μυαλό των παικτών του Απόλλωνα.

Για τέτοια παιχνίδια, σε τέτοια γήπεδα, ζουν και αναπνέουν πάντα οι ποδοσφαιριστές. Τα κίνητρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους είναι πάντα πολύ πιο ισχυρά.

Ωστόσο, πριν τη μάχη της Ρώμης υπάρχει στο πρόγραμμα η Πάφος. Κι αυτό προσπαθεί να μεταδώσει στους παίκτες του όλες αυτές τις μέρες ο Σωφρόνης Αυγουστή για να αποφύγει τυχόν αποπροσανατολισμό. Γνωρίζει πολύ καλά πως οι παίκτες του περιμένουν πώς και πώς την αναμέτρηση της Πέμπτης στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά γνωρίζει καλύτερα πως η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα.

Πρώτα η Πάφος και από το Σαββατόβραδο η Λάτσιο. Αυτό είναι το σύνθημα του Κύπριου τεχνικού στα αποδυτήρια των «γαλάζιων».

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα κάνει κάποιες αλλαγές, ξεκουράζοντας κυρίως τον Ζοάο Πέδρο και παίκτες που αγωνίστηκαν στις εθνικές τους ομάδες, αλλά δεν σκοπεύει να κάνει μαζικό rotation απέναντι στην Πάφο. Κυρίως, για να μην περάσει το λανθασμένο μήνυμα του… εύκολου αγώνα στους παίκτες του.

Πηγή: balla.com.cy