Ποντάρετε Megabet Plus για over Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται με δύο ενδιαφέρον αγώνες: Ομόνοια-ΕΝΠ (18:00) και Ερμής-ΑΠΟΕΛ (20:00).

Η Megabet Plus προσφέρει τόσο στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy, όσο και στα πρακτορεία, τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

18:00 Ομόνοια-ΕΝΠ
Η Ομόνοια είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, καθώς η εικόνα της ΕΝ Παραλιμνίου στην πρεμιέρα δεν έπεισε. Η Ομόνοια έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο, μέσα στην έδρα της και μπροστά στον κόσμο της, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε προβλήματα στην άμυνα αλλά και ποιότητα επιθετικά.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Ομόνοια έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς ο άσος έχει απόδοση 1.15, ενώ το διπλό για νίκη της ΕΝΠ είναι στο 12.50. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 6.50.
Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.35, ενώ για το under είναι 2.75. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.90.

20:00 Ερμής-ΑΠΟΕΛ
Πρεμιέρα για το ΑΠΟΕΛ μετά από δύο αναβολές, και μετά από τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια ευρεία νίκη. Είναι ανώτερη ομάδα από τον Ερμή, ο οποίος πάντως έδειξε ότι στην έδρα του είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν φαβορί το ΑΠΟΕΛ καθώς η επιλογή του διπλού προσφέρει 1.25, ενώ ο άσος δίνει 8.84. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 5.32.
Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.29, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.96.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

H ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.