Ο Teddy Saggi αποκτά βάση στην Έγκωμη

Ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής του κολοσσού λογισμικού Playtech Teddy Saggi έχει επιλέξει το ανακαινισμένο, ανανεωμένο και αναβαθμισμένο κτίριο που στεγάζει τα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας USB στην καρδιά της Έγκωμης για να στεγάσει τρεις από της εταιρείες του.

Το κτίριο ολοκληρώθηκε Ιούλιο του 2006 και έχει εμβαδό 12,600 τ.μ. Το 2015, η Τράπεζα USB ολοκλήρωσε συμφωνία για απόκτηση του 75% του κτιρίου με σκοπό να στεγάσει τα νέα Κεντρικά της Γραφεία ενώ, το υπόλοιπο 25% ανήκει στην εταιρεία G.N. Gallery Famagusta, μέλος του Ομίλου Λάμπρου Χριστοφή. Ως μέρος της συμφωνίας, το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως.

Το κτίριο προσφέρει ιδιωτικούς ισόγειους και υπόγειους χώρους στάθμευσης, σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων, επανδρωμένης υποδοχής, 24ωρων υπηρεσιών ασφαλείας και ελεγχόμενη πρόσβαση στους χώρους του κτιρίου και στάθμευσης, διαχείριση, εμπορικούς χώρους και χώρους καφεστίασης.

Ο κ. Χριστοφή, ο οποίος διαπραγματεύθηκε τη συμφωνία, δήλωσε «ευτυχής που καλωσορίζει τις εταιρείες του Teddy Saggi στο κτίριο ορόσημό μας στην Έγκωμη.»