Παντρεύτηκε κι ετοιμάζεται να γεννήσει η Σάσα Μπάστα (Bίντεο)

Τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από τα φώτα και είχαν πάψει και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Το να την βλέπει κανείς μετά από τόσο καιρό έτοιμη να ξεκινήσει την οικογένεια της ξαφνιάζει. Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στο Πρωινό και αποκάλυψε πρωτίστως την μικρή της κοιλίτσα λόγω εγκυμοσύνης, αλλά και ότι παντρεύτηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της.

Παρά το ότι βρίσκεται κιόλας στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, η κοιλιά της είναι αρκετά μικρή και δεν προδίδει. Κάπως έτσι κατάφερε να κρατήσει το χαρμόσυνο για τον εαυτό της και τους ανθρώπους της, χωρίς να γίνει πρώτο θέμα στα μέσα. Μέχρι σήμερα.

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την εγκυμοσύνη και τον σύντροφό της με τον οποία παντρεύτηκαν πριν λίγους μήνες στο Άμπου Ντάμπι. Προς τιμήν της δεν θέλησε να πει περισσότερα για εκείνον θέλοντας να τον κρατήσει μακριά από την ενδεχόμενη ενόχληση των μέσων.

https://www.youtube.com/watch?v=8WhrDaqIB0Y

«Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Με έβλεπαν έξω και δεν το ήξεραν. Από κει που διάβαζα πολλές φορές σε σάιτ ότι είμαι έγκυος, ενώ δεν ήμουν, έμεινα έγκυος και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Άμα θέλεις δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Έχω και τους πλάγιους τους κοιλιακούς και ήταν πιο δύσκολο για τον κόσμο να το καταλάβι. Είμαι με έναν άνθρωπο πολύ καιρό. Αποφάσισα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα. Κι εκείνος δεν θέλει, δεν είναι η δουλειά του. Δεν είναι ότι το ήθελα κρυφό. Δεν ήθελα απλώς να το τραβήξουν. Έγινε και το παραπάνω βήμα πριν λίγους μήνες στο Άμπου Ντάμπι».

Πηγή:elefterostypos.gr