Παροδικές συννεφιές και μεμονωμένες καταιγίδες

Ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και τη θάλασσα να είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά τοπικά συννεφιασμένος. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να εκδηλωθεί καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αυριο το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, μέτριοι, 3 και στα προσήνεμα αργότερα μέχρι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει κοντά στις κανονικές για την περίοδο τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ