Αναζητεί ηρεμία και λύσεις στα προβλήματα

Ο Απόλλωνας Λεμεσού είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω την συντριβή από τον ΑΠΟΕΛ και να κοιτάξει την «μάχη» απέναντι στην ΕΝΠ μέσα στο Παραλίμνι.

Η διοίκηση των «κυανολεύκων» αναλώθηκε σε «πόλεμο» ανακοινώσεων με την αντίστοιχη του ΑΠΟΕΛ, ένα σκηνικό που δεν ευνοεί κανέναν, μιας και το αγωνιστικό τμήμα δε μπορεί να μην παρατηρεί τις εξελίξεις που φέρνουν… μουρμούρα.

Για το καλό της ομάδας, όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή να συγκεντρωθούν στο εκτός έδρας ματς που έρχεται για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ένωση δεν αστειεύεται στο «Τάσος Μάρκου» και αυτό είναι υποχρεωμένοι να το αντιληφθούν όλοι στον Απόλλωνα.

Οι επτά σημαντικότατες απουσίες αποτελούν από μόνες τους πρόβλημα, άρα η μουρμούρα που φέρνει ο «πόλεμος» των ανακοινώσεων, μόνο περισσότερα προβλήματα μπορεί να προσφέρει στους «κυανόλευκους» που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως εκτός πλάνων είναι οι: Καραγιόλ, Παπουλής, Βάλε, Γιούστε, Μπρου, Ζελάγια και Μαγκλίτσα, με τον Φοπαλά και τον Περέιρα να παίρνουν σημαντικό βάρος στο κομμάτι της δημιουργίας των φάσεων.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Αυτοί που θα παίξουν μέσα στο Παραλίμνι, χρειάζεται να έχουν ηρεμία για να φέρουν τον Απόλλωνα ξανά στις επιτυχίες, καθώς μόνο έτσι θα μείνουν μέσα στον στόχο του τίτλου.

Πηγή: balla.com.cy