Απόπειρα φόνου κατά Ροδοθέου: Ξανά ενώπιον Δικαστηρίου οι «3»

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν για ακόμα μία φορά οι «3» συλληφθέντες για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου, η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου.

Οι τρεις ύποπτοι είχαν συλληφθεί με αφορμή τη μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε πλησίον της ΠΕΟ στη Παλλουριώτισσα, και η οποία αναγνωρίστηκε από τον Νίκο Ροδοθέου, ως αυτή που τον ακολουθούσε το βράδυ, που διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου εναντίον του.

Ο λόγος που οι τρεις ύποπτοι θα βρεθούν ξανά ενώπιον του Δικαστηρίου είναι η ανανέωση των διαταγμάτων κράτησής τους. Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής όπλου και εκρηκτικών υλών, αλλά και το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής παράνομης περιουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα καταζητούνται άλλα δύο άτομα, τα οποία αφορούν την υπόθεση. Πρόκειται για τον Ιωσήφ Ιωσήφ, 40 ετών από τη Λευκωσία και τον Balazovjech Miroslav 37 ετών από τη Σλοβακία, o οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, πιθανόν να χρησιμοποιεί και το όνομα Dydi Rudolf.