Άρχισε να μυρίζει… «Κυρία»

Μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περνά το γεγονός ότι η Ανόρθωση μένει αήττητη για πέντε σερί αγώνες.

Η ομάδα της Αμμοχώστου με το εντυπιωσιακό 0-7 στην Πάφο σφράγισε την πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Coca-Cola, δίνοντας παράλληλα τις δικές της απαντήσεις στην κριτική που της έχει ασκηθεί.

Μιλούμε βεβαίως για τα σχόλια που εισέπραξαν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος για τον πρόωρο αποκλεισμό από το Europa League και το πολύ μέτριο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα που την έφερε μέχρι πριν λίγες ημέρες εκτός πρώτης εξάδας.

Πλέον η Ανόρθωση στα τελευταία παιχνίδια έχει καταγράψει συνολικά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια πρώτη γερή απάντηση για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Τίποτα, βεβαίως, δεν έχει κριθεί, ούτε έχει επιτευχθεί ακόμα κάποιος στόχος που έθεσαν οι «κυανόλευκοι» του Γιούργκεν Στρέπελ και του Ανδρέα Παντελή. Θα χρειαστεί να γίνουν άλλα τόσα για να καταφέρει η Ανόρθωση να επουλώσει πληγές και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σίγουρο όμως είναι ένα. Αυτή η πορεία των τελευταίων αγώνων στέλνει τα δικά της μηνύματα και είναι πέρα για πέρα θετικά…

Πηγή: balla.com.cy