Αυτά ισχύουν για Τάμαρι και Φιορεντίνα!

«Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, η Φιορεντίνα είναι κοντά στο να κλείσει τον Αλ Τάμαρι με αντάλλαγμα 20 εκατομμύρια ευρώ», έτσι έγραψε ένα δημοσίευμα του ξένου Τύπου για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Ο Νεκτάριος Πετεβίνος απάντησε χαρακτηριστικά ότι:

«Τα τελευταία τρία χρόνια το ΑΠΟΕΛ επενδύει σε ποδοσφαιριστές, αγοράζει τα πλείστα των δικαιωμάτων τους. Από κει και πέρα να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει αναλογική πρόοδος στην δύναμη πώλησης παικτών. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα πουλούσαμε Κύπριο ποδοσφαιριστή με περισσότερο από ένα εκατομμύριο. Ο Σάλαι αγοράστηκε στο 1,2 εκατομμύρια και πωλήθηκε με ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια. Η αγοραστική αξία των παικτών του ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει, ανέφερε αρχικά ενώ για το κατά πόσο προέκυψε επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα, είπε στον ΣΠΟΡ FM 104.0 ότι:

«Ούτε επίσημο, ούτε ανεπίσημο ενδιαφέρον δεν προέκυψε, ούτε από Ιταλία, ούτε από άλλη χώρα. Δεν υπάρχει καν ανεπίσημη κρούση και αντιλαμβάνεστε πόση έκπληξη προκαλούν αυτά τα δημοσιεύματα. Να φανταστείτε κάποιοι έγραφαν ότι ο πρόεδρος ήταν στην Ιταλία. Αν ίσχυαν όσα γράφονται για τα ποσά, θα ήμασταν με τις υπογραφές στο χέρι».

Πηγή: balla.com.cy