«Αυτοί οι κύριοι της εταιρείας θα στείλουν την Ομόνοια διαβάθμιση»

Μέσω social media πρώην μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, o Μαρίνος Στυλιανίδης, αναφέρεται για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τον Σταύρο Παπασταύρου.

Αναλυτικά:

«Νομίζω πρέπει να πάμε σε έκτακτη γενική συνέλευση να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, αυτοί οι κύριοι της εταιρείας θα στείλουν την Ομόνοια διαβάθμιση.

Ο αρχιστρατηγος Χαραλαμπίδης που προσέλαβε τον Αναστασίου το γκέτο της Λεμεσού, θα διαλύσει την Ομόνοια. Δεν γίνεται να διοικεί την Ομόνοια ο ναυτικός όμιλος Λεμεσού. Ο πρώην πρόεδρος και ο νυν, τα κότερα και τα πανιά κύριοι, δεν έχουν σχέση με ποδόσφαιρο. Ο νυν πρόεδρος είναι ο Γιώργος Παναγιώτου, γενικός υπεύθυνος για την αθλητική επίδοση της ομάδας.

Λένε είναι απροπόνητοι, δεν είναι κύριοι απροπόνητοι, αν ήταν εδώ και 40 μέρες με τον Αναστασίου θα έβγαζαν κάτι περισσότερο από ένα ημίχρονο. Αλλού είναι το πρόβλημα, αλλά το Λεμεσιανό γκέτο το καλύπτει εσκεμμένα.

Αν έχετε έστω λίγη ευθιξία παραιτηθείτε κύριοι, καταστρέφετε την Ομόνοια, ασχοληθείτε με αυτό που ξέρετε τις βαρκάδες. Πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος, θα τα διαλύσουν όλα, κανεί φωτογραφίες και σόου, επαγγελματίες φρου φρου και αρώματα μόνο.

Όλοι οι προηγούμενοι διοικούσαν να τα βγάλουν πέρα και έκαναν καλύτερη ομάδα, εσείς πληρώνεστε όλοι στο τέλος του μήνα και κάνατε ένα οικοδόμημα μπάχαλο. Κύριε Παπασταύρου, πάρε σκούπα αλλιώς είναι άσχημα τα πράγματα, δεν λυπάσαι τα λεφτά σου, ο Μιλτιάδης Νεοφύτου μας άφησε μεγάλο χρέος, αλλά είχαμε καλή ομάδα, εσύ δεν θα αφήσεις τίποτα. Συμβουλεύτου τα σωστά άτομα, όχι τους υφιστάμενους, δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, πριν να είναι η κατάσταση μη αναστρέψιμη, γίνονται πολλά αλλά δεν θέλεις να ακούσεις κακό δικό σου».

Πηγή: balla.com.cy