Χαράλαμπος Λόττας: «Μεγάλος υποστηρικτής της ΚΟΧ η Megabet Plus»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, κ. Χαράλαμπος Λόττας, ευχαρίστησε τη Megabet Plus για τη χορηγία της Εθνικής ομάδας Γυναικών Beach Handball και ευχήθηκε μαζί με την μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του κ. Χαράλαμπου Λόττα

Μετά τη σημαντική οικονομική βοήθεια που είχαμε το καλοκαίρι του 2017 με τη διοργάνωση του Petrolina Beach Handball Tournament οι δρόμοι μας με την Megabet Plus ξανά σμίγουν.

Είχαμε δώσει εκατέρωθεν υποσχέσεις πως θα συνεργαζόμασταν ξανά και πλέον είναι με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που ανακοινώνω πως μία από τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο του στοιχήματος θα στηρίξει τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας Γυναικών Beach Handball στις επικείμενες υποχρεώσεις της.

Σαν Ομοσπονδία του Χάντμπολ χαιρόμαστε πραγματικά που θα έχουμε στο πλευρό μας μια τόσο μεγάλη εταιρεία η οποία διαχρονικά στηρίζει όλα τα αθλήματα. Εύχομαι και ελπίζω η συνεργασία μας αυτή να σταθεροποιηθεί και γιατί όχι να μην επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα. Νιώθουμε πλέον πως έχουμε ένα πραγματικό φίλο δίπλα μας και μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος έχοντας ένα μεγάλο υποστηρικτή στο πλευρό μας.

Φίλοι της Megabet Plus σας καλοσωρίζω στην μεγάλη οικογένεια της χειροσφαίρισης ως ο Μεγάλος Χορηγός της Εθνικής ομάδας Beach Handball Γυναικών και εύχομαι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες.