Χριστουγεννιάτικο πακέτο αγάπης σε άπορους μαθητές δημοτικών σχολείων του Δήμου Λευκωσίας

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρέδωσαν σήμερα 580 χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης, σε άπορους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της δημαρχούμενης περιοχής.

Τα πακέτα παραδόθηκαν στους Διευθυντές των σχολείων σε ειδική τελετή.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, στόχος των πακέτων είναι η κάλυψη των αναγκών των 580 παιδιών και των οικογενειών τους σε τρόφιμα και ψυχαγωγία για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, το πακέτο αγάπης περιλαμβάνει δωροεπιταγές συνολικής αξίας €23,200 από την Υπεραγορά «Αθηαινίτης» για προμήθεια τροφίμων και άλλων προϊόντων για το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, οι οποίες είναι αποτέλεσμα χορηγίας εξ ημισείας του Δήμου Λευκωσίας και της υπεραγοράς. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη στο τμήμα τροφίμων των Υπεραγορών «Αθηαινίτης». Επιπλέον, τα παιδιά και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τη παιδική παράσταση «Το θαυμαστό ταξίδι» (Θέατρο Μασκαρίνι) που θα πραγματοποιηθεί στις 22/12/2018 και ώρα 15:30μ.μ στο Οίκημα της ΠΕΟ, η οποία είναι μια προσφορά της Κλαδικής Καλλιτεχνών θεάτρου της ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ.

Ο Δήμαρχος με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της Υπεραγοράς «Αθηαινίτης» υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι η συνεργασία Δήμου και Υπεραγοράς είναι μακροχρόνια και έχει καταστεί θεσμός, αφού η Υπεραγορά «Αθηαινίτης» ήταν η πρώτη εταιρεία που αγκάλιασε τη δράση και συνεχίζει κάθε χρόνο, μέσα από αυτή τη δράση, να βοηθά τις οικογένειες που χρήζουν βοήθειας να απολαύσουν το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι και να βιώσουν το κλίμα των γιορτών. Παράλληλα, ευχαρίστησε την Κλαδική Καλλιτεχνών της που προσφέρει ένα απόγευμα ποιοτικής ψυχαγωγίας πλαισιωμένο με θέατρο, μουσική, θέαμα και εκπλήξεις για όλα τα παιδιά.

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι τα πακέτα αγάπης αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ότι υπάρχει ενδιαφέρον, ευαισθητοποίηση και ανθρωπιά απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, τα οποία δυστυχώς επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα και τα παιδιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ