Δώρα και επιταγές από ΑΗΚ στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου

Eκπρόσωποι της ΑΗΚ μετέβησαν αυτή την εβδομάδα στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου για να παραδώσουν δώρα και προσωπικές επιταγές σε όλους τους μαθητές των κατεχόμενων σχολείων και τους φοιτητές που φοιτούν στις ελεύθερες περιοχές, ενώ παρέδωσαν επιταγή στη Σχολική Εφορεία Ριζοκαρπάσου, η οποία μεριμνά και καλύπτει ανάγκες σχολείων.

Σημερινή ανακοίνωση της ΑΗΚ αναφέρει ότι “εκτός από τα δώρα που παραδίνονται κάθε χρόνο, ένα μεγάλο μέρος της επίσκεψης αφιερώνεται στο να αφουγκραστεί, η ομάδα της ΑΗΚ, δασκάλους, καθηγητές και μαθητές, να τους γνωρίσουν καλύτερα και να τους μεταδώσουν το μήνυμα ότι είμαστε ένα“.

Την ομάδα αποτελούσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ, Διευθυντικά Στελέχη και Μέλη του Προσωπικού της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την ΑΗΚ, έτυχαν θερμής υποδοχής, ενώ ο Διευθυντής του σχολείου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τις ευχαριστίες του, εκ μέρους των δασκάλων και παιδιών, προς την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου που είναι πάντα κοντά τους και τους στηρίζει έμπρακτα.

Στον χαιρετισμό της η κ. Ζίκκου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ απάντησε ότι “οι άνθρωποι της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου δεν αντικρίζουμε αυτήν τη δράση ως μια ακόμη δράση του πλαισίου της Εταιρικής Κοινωνικής προσφοράς του Οργανισμού. Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποτελεί πηγή ενέργειας κυριολεκτικά και μεταφορικά».

Για τους ανθρώπους της ΑΗΚ τα παιδιά του Ριζοκαρπάσου αποτελούν σύμβολα ενός διαρκούς ειρηνικού αγώνα για επανένωση της μοιρασμένης μας πατρίδας. Το Ριζοκάρπασο έχει μέσα του μια μεγάλη ενέργεια επιβίωσης παρά τις αντιξοότητες και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Δίνει το δικό του φως πίστης και ελπίδας σε όλους εμάς. Η ΑΗΚ είναι και θα είναι μαζί τους. Θα τιμά πάντα αυτή τη στάση και επιλογή ζωής” καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ