ΕΒΕ: “Στόχος η ανάπτυξη εμπορικών δεσμών για την προσέλκυση νέων επενδύσεων”

Μέσα στα πλαίσια διεύρυνσης και ενίσχυσης των επιχειρηματικών σχέσεων και των εμπορικών δραστηριοτήτων έγιναν το 2018 συναντήσεις με πρέσβεις και εμπορικούς ακόλουθους διαφόρων χωρών και αξιωματούχους Επιμελητηρίων ανέφερε ο νέος Διευθυντής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Μαρίνος Στυλιανού προσθέτοντας πως αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί εντονότερα και το 2019 .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Στυλιανού είπε  πως το Επιμελητήριο έχει υπογράψει Πρωτόκολλα Συνεργασίας με τα Επιμελητήρια γειτόνων χωρών όπως του Αμμάν της Ιορδανίας, της Αλεξάνδρειας και του Καΐρου της Αιγύπτου και του Τελ Αβίβ του Ισραήλ αλλά και με χώρες της Ευρώπης, της Ανατολικής Ευρώπης και τη Ρωσία.

Επεσήμανε δε πως οι  διεργασίες και επαφές συνεχίζονται και με άλλες χώρες της Μέσης και Ευρύτερης Μέσης Ανατολής αλλά και με Ευρωπαϊκές Χώρες στο πλαίσιο αλληλοστήριξης των τοπικών οικονομιών  μέσω του Εμπορίου, του Τουρισμού, των Επενδύσεων και του Πολιτισμού.
Ο κ. Στυλιανού σημείωσε πως στόχος του ΕΒΕ Πάφου είναι όπως αναπτυχθούν εμπορικοί δεσμοί, συνεργασίες και στοχευμένα να επιτευχθεί η προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ