Να αφήσει πίσω τον κάκιστο Δεκέμβρη…

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, αφού μπαίνει νωρίς στα «βάσανα», μιας και αντιμετωπίζει τη δεύτερη μέρα του νέου έτους την ομάδα της Πάφου.

Οι κυπελλούχοι ύστερα από έναν κάκιστο Δεκέμβριο, επιθυμούν γρήγορο restart με τρίποντο που θα τους επιτρέψει να «πιάσουν» τετράδα, αλλά και να δουλέψουν με ηρεμία στη συνέχεια του «μαραθωνίου». Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στα τέλη του Νοέμβρη έπεσε «βαριά», αφού από τότε έχουν να χαρούν οι ποδοσφαιριστές του Αντόνι Ιραόλα.

Την Τετάρτη (2/1) θα παίξουν απέναντι στην Πάφος FC που εμφανίζεται δυνατή κόντρα σε κάθε «μεγάλη» ομάδα του πρωταθλήματος. Οι «παγίδες» είναι αρκετές, ωστόσο, η απόδοση των δικών της παικτών, είναι εκείνη που θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο για την ΑΕΚ στο παιχνίδι αυτό.

Με τις προπονήσεις να ξεκινούν από σήμερα, στους Λαρνακείς περιμένουν τις επανεκτιμήσεις για τις περιπτώσεις των Μοϊσόφ, Τρισκόφσκι και Τέτε, με τον πρώτο να έχει αρκετό χρονικό διάστημα εκτός των υποχρεώσεων, ένα γεγονός που προβληματίζει τον Βάσκο προπονητή.

Πηγή: balla.com.cy