Να προλάβει το… τρένο!

Η Ομόνοια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει δύσκολο έργο μπροστά της, αφού θα ταξιδέψει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα!

Οι «πράσινοι» απέχουν τέσσερις ολόκληρους βαθμούς από την είσοδο στην εξάδα και αν δεν πάρουν το τρίποντο εκτός έδρας, κινδυνεύουν να χάσουν περισσότερο έδαφος, ειδικότερα εάν η Ανόρθωση φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Λεμεσό. Εκτός αυτού, θα δοθεί το δικαίωμα στους από κάτω να πλησιάσουν, βάζοντας σε μπελάδες της ομάδα.

Η ΕΝΠ δείχνει ανεβασμένη, αλλά αυτό που πρέπει να προβληματίζει τον Γιάννη Αναστασίου είναι ο κακός εαυτός του συνόλου του, ο οποίος εμφανίζεται σε κάθε αγώνα κατά διαστήματα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο καλούνται να τη δείξουν ειδικότερα τώρα που υπάρχουν πολλές απουσίες.

Πιο αναλυτικά, οι Μεχίας και Αραούζο θα καλύψουν το κενό των τιμωρημένων Παναγή και Λόρα, κάτω από τα δοκάρια και στο δεξί άκρο της άμυνας, αντιστοίχως. Πέραν των πιο πάνω, δεν υπολογίζονται και οι: Γκόμεθ, Λοέ, Χριστοφή, Μανρίκε και Γκρίνιτζ. Σίγουρα μιλάμε για σημαντικές μονάδες, ωστόσο, στα θετικά συγκαταλέγεται η παρουσία του Ζίβετς στην αρχική ενδεκάδα η οποία φαντάζει σίγουρη.

Οι επιλογές του Ελλαδίτη τεχνικού θα έχουν ενδιαφέρον, για να δούμε εάν η Ομόνοια με τον σχηματισμό που θα παρατάξει ο προπονητής της, θα «κλείσει» με θετικό τρόπο το τρέχον έτος που δεν εξελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η πιθανή ενδεκάδα: Μεχίας, Αραούζο, Βύντρα, Πρτσε, Λόπεθ, Σοάρες, Κούσουλος, Κατελάρης, Ζίβετς, Ραμίρες, Νταρμπισαϊρ.

Πηγή: balla.com.cy