Σε συνολικά 23 κλήσεις παγκύπρια λόγω έντονης βροχόπτωσης ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε συνολικά 23 κλήσεις παγκύπρια λόγω έντονης βροχόπτωσης ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 χθες μέχρι και σήμερα με το σοβαρότερο περιστατικό να σημειώνεται γύρω στις 14:57 της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πρόκειται «για πυρκαγιά σε βοηθητικό οικίας στην οδό Δημοκρατίας στην Έγκωμη».

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15:22. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ηλεκτρική συσκευή (ψυγείο μικρό) εντοιχισμένο σε πάγκο ενώ από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν ο εξοπλισμός και η βαφή του υποστατικού.

Έγινε χρήση πυροσβεστήρα CO2 πριν την άφιξη την Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία έκανε τελική κατάσβεση με χρήση του πυροσβεστήρα και με ξηρή σκόνη. Έγινε, επίσης εξαερισμός του χώρου.

Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 6ης Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 7ης Δεκεμβρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 41 κλήσεις για βοήθεια, 3 πυρκαγιές, 34 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ