Τα νεύρα… πέταξαν την ευκαιρία

Ο τίτλος δεν αφορά το κομμάτι το αγωνιστικό αλλά τα νεύρα με τα οποία κατέβηκε στο γήπεδο η ομάδα του Αυγουστή. Ήταν αδικαιολόγητο αυτό που είδαμε από μια ομάδα που μας έχει συνηθίσει αλλιώς, μας έμαθε να μπαίνει ήρεμη στο γήπεδο, να συνεχίζει να είναι ήρεμη και ότι είναι πίσω στο σκορ ακόμα και τις πλείστες φορές να τα καταφέρνει κιόλας.

Δεν ξέρουμε αν συνέβη κάτι νωρίτερα για να δημιουργηθεί όλη αυτή η ένταση. Κάτι είπε ο Νίκος Κίρζης για κάποιον υπαίτιο της έντασης αλλά μέχρι εκεί.

Όλο αυτό έφερε την έλλειψη καθαρού μυαλού και μοιραία την ήττα η οποία ήταν βαριά.

Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος οου η ομάδα έχασε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και ουσιαστικά χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει από το ΑΠΟΕΛ. Από την προοπτική του +5 έμεινε στο -1 και ανεξάρτητα να έχει παιχνίδι στο χέρι, για την ώρα είναι σε θέση κυνηγού και του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ.

ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

«Κολλημένοι» στο ντέρμπι του ΓΣΠ θα είναι καταστροφικό να μείνουν στον Απόλλωνα. Η ομάδα έχει μερικές μέρες μπροστά της για να ξεπεράσει την κούραση, να δει τι πήγε λάθος αλλά κι ο κόουτς να βρει τρόπο να ξεπεράσει και το εμπόδιο των πολλών απουσιών. Ούτε λίγο, ούτε πολύ θα λείψουν εφτά ποδοσφαιριστές από το Σαββατιάτικο παιχνίδι του «Τάσος Μάρκου». Ο Παπουλής, ο Μαγκλίτσα και ο Βάλε είναι τιμωρημένοι και οι Ζελάγια, Μπρου, Καραγιόλ και Γιούστε είναι τραυματίες.

Πηγή: balla.com.cy