«Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το ντέρμπι στο Τσίρειο σχολιάζοντας και την διαιτησία της αναμέτρησης.

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, σαν ομάδα δείξαμε αντίδραση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Ξεκίνησε το Β ημίχρονο με τις χειρότερες προϋποθέσεις. Έκαναν τρομερή προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί ο ένας βαθμός, όμως η τρομερή προσπάθεια και ο παλικαρίσιος τρόπος που το κάναμε θα μας γεμίσει για τη συνέχεια», ανέφερε για το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Η ομάδα δεν το έβαλε κάτω. Προσπάθησε, έκανε το παιχνίδι της. Έδειξε χαρακτήρα. Στους ποδοσφαιριστές αξίζουν πολλά μπράβο».

Για τη διαιτησία της αναμέτρησης:

«Επιζήσαμε από μια χειρουργική επέμβαση στο Τσίρειο. Ήταν πιο πολλά τα λάθη από τα σωστά που υποδείχθηκαν στην αναμέτρηση. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Για αυτό μιλήσαμε με τόσο έντονο τρόπο. Δεν θέλαμε να μπούμε στο χορό και να μιλήσουμε για διαιτησία, μας έκαναν όμως την πρόσκληση με τη στάση τους. Θα αποφασίσει το Δ.Σ. για το αν θα προχωρήσει σε καταγγελία. Το παιχνίδι και τα λάθη, τα είδε όλη η Κύπρος και πρέπει να πάει σπίτι του για αρκετό καιρό».

Για τα λάθη που γίνονται:

«Τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές το ενδιαφέρον είναι στη διαιτησία, καθώς γίνονται αρκετά λάθη».

Για τον κόσμο:

«Στα δύσκολα, χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο κόσμο. Μετά από αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα οφείλει να αγκαλιάζεται περισσότερο από τον κόσμο».

Για το ότι η αστυνομία δεν άφησε τον πρόεδρο και τον Γεν. Διευθυντή χθες να περάσει στο χώρο των αποδυτηρίων:

«Ήταν ανεξήγητη αυτή η απόφαση από την αστυνομία. Δεν άφησαν τον πρόεδρο και τον Γεν. Διευθυντή ενώ είχαν κάρτα της ΚΟΠ. Με άφησαν μόνο εμένα, επειδή θα έκανα δηλώσεις».

Για τη συνέχεια:

«Δείξαμε ότι έχουμε αφήσει πίσω τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν, βλέπουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχουμε έξω τον Φακούντο, που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Ήταν από τα μόνα σωστά που έκανε χθες η διαιτησία. Θα δούμε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μοϊσόφ τις επόμενες ημέρες».

Πηγή: balla.com.cy