Ζευγάρι αποπροσανατολίστηκε κατά την εξόρμηση τους σε δάσος σττης Επαρχίας Πάφου

Σε περιστατικό παροχής βοήθειας προς δύο πολίτες που είχαν αποπροσανατολιστεί κατά την εξόρμηση τους στο δάσος στην περιοχή Κοιλάδα των Κέδρων της Επαρχίας Πάφου , ανταποκρίθηκαν  το απόγευμα του Σαββάτου  μέλη της Αστυνομίας.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου , δύο πρόσωπα ηλικίας 64 και 61 χρόνων, κάτοικοι Λευκωσίας, επικοινώνησαν με την Αστυνομία και ζήτησαν βοήθεια, αναφέροντας ότι ενώ περπατούσαν στο δάσος, παρά την Κοιλάδα των Κέδρων, όπου είχαν νωρίτερα μεταβεί με το αυτοκίνητο τους, αποπροσανατολίστηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εντοπίσουν το όχημα τους και να επιστρέψουν στις οικίες τους.

Για τον εντοπισμό των δύο πολιτών κινητοποιήθηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κάμπου και του Αστυνομικού υποσταθμού Ιεράς Μονής Κύκκου, οι οποίοι γύρω στις 4.30 το απόγευμα εντόπισαν τους 64χρονο και 61χρονο στην τοποθεσία Κονίζι, κοντά στην Κοιλάδα των Κέδρων.

Οι 61χρονος και 64χρονος μεταφέρθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας με ασφάλεια στο σημείο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα τους και αυτοί αναχώρησαν για να επιστρέψουν στις οικίες τους.

Οι δύο τους, καθώς και οι οικογένειες τους ευχαρίστησαν τα μέλη της Αστυνομίας για τις ενέργειες προς εντοπισμό τους και για τη βοήθεια που τους παρείχαν.

Πηγή:ΚΥΠΕ