Καιρός να αποδείξει ότι μπορεί…

Ο Γιάννης Αναστασίου προετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος μέσα στο 2019, εκεί όπου θα υπάρχει για πρώτη φορά η απόλυτη σφραγίδα του.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός περιμένει τις άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο, καλείται να οδηγήσει την Ομόνοια στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα σε «μεγάλο» ματς ύστερα από αρκετό καιρό, βγάζοντας τη από ένα τέλμα που θα της επιτρέψει να βλέπει την είσοδο στην εξάδα ως έναν στόχο που μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ο φιλόδοξος κόουτς έχει αυξημένες επιλογές στη φαρέτρα του, με τους Παναγή και Λόε να δηλώνουν έτοιμοι, με τον τελευταίο να κερδίζει με το… «σπαθί» του, την παραμονή στο ρόστερ της ομάδας, τη στιγμή που αρκετοί βιάστηκαν να τον τελειώσουν.

Εκτός από αυτούς τους δύο, στις επιλογές βρίσκεται και ο Κολοβός που έχει αρκετή όρεξη για να αποδείξει την αξία του με το «καλημέρα» στην Ομόνοια. Όπως είναι γνωστό, στην αποστολή δε συμμετέχουν οι τραυματίες Μανρίκε και Χριστοφή, αλλά και οι «τελειωμένοι» που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Ο λόγος για τους Ενρίκες, Αντόνια, Ζαΐλσον και Γκρίνιτς.

Τέλος, εκτός των επιλογών μένει και ο Μαυρίας που δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο Παναγή αναμένεται να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα θα μετακινηθεί ως στόπερ και ο Λόρα θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή, οι Σοάρες, Γκόμεθ και Κατελάρης θα διατηρήσουν τη θέση τους, με τον Λοέ να καραδοκεί. Θέση βασικού διεκδικεί ο Κολοβός. Όποιους και αν επιλέξει ο Αναστασίου, καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να σηκώσουν το «βάρος» της φανέλας που έχει το «τριφύλλι».

Ας δούμε την πιθανή ενδεκάδα: Παναγή, Πρτσε, Βύντρα, Λόρα, Κούσουλος, Κατελάρης, Γκόμεθ, Σοάρες, Κολοβός, Ραμίρεζ, Ντάρμπισαϊαρ.

Πηγή: balla.com.cy